It is currently Fri Nov 24, 2017 12:18 am


Latest GIMP Scripts & Plug-ins

All times are UTC - 5 hours [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Foreground Extract interactive (error fixed in the pre-release)
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 3:17 am  (#1) 
Offline
GimpChat Member

Joined: Jan 20, 2013
Posts: 6955
Location: roma, italy
David,
could you check whether this filter is working on the last update?
I get these messages when trying to "close" the operations (escape)

GIMP Error
Calling error for procedure 'gimp-drawable-sub-thumbnail':
Procedure 'gimp-drawable-sub-thumbnail' has been called with an invalid ID for argument 'drawable'. Most likely a plug-in is trying to work on a layer that doesn't exist any longer.

GIMP Error
Calling error for procedure 'gimp-drawable-sub-thumbnail':
Procedure 'gimp-drawable-sub-thumbnail' has been called with an invalid ID for argument 'drawable'. Most likely a plug-in is trying to work on a layer that doesn't exist any longer.

GIMP Error
Calling error for procedure 'gimp-drawable-sub-thumbnail':
Procedure 'gimp-drawable-sub-thumbnail' has been called with an invalid ID for argument 'drawable'. Most likely a plug-in is trying to work on a layer that doesn't exist any longer.


Maybe it's just me, thus I would like to know whether you are still able to use it, thanks.

_________________
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.


Last edited by dinasset on Fri Oct 28, 2016 7:44 am, edited 3 times in total.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Top
 Post subject: Re: Foreground Extract interactive
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 5:38 am  (#2) 
Offline
GimpChat Member

Joined: Nov 15, 2014
Posts: 417
I get the same error messages if I leave the output at its default setting. If I select new layers for the output, the error messages don't appear.
Curiously, if I have selected new layers for the output, and then repeat foreground extraction with default output layer there are no error messages.
However, in all cases the output image appears satisfactory.

I don't know if this information is of any help!

Perhaps David can throw some light on this?

david.


Top
 Post subject: Re: Foreground Extract interactive
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 7:28 am  (#3) 
Offline
GimpChat Member

Joined: Jan 20, 2013
Posts: 6955
Location: roma, italy
Thanks, David, your indication did the trick !

_________________
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.


Top
 Post subject: Re: Foreground Extract interactive (closed)
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 7:37 am  (#4) 
Offline
GimpChat Member

Joined: May 16, 2010
Posts: 13984
Location: USA
Same error message here also. Unless i select new layer.


Top
 Post subject: Re: Foreground Extract interactive (closed)
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 10:40 am  (#5) 
Offline
GimpChat Member
User avatar

Joined: Jan 03, 2011
Posts: 1618
I don't get this error here, using GIMP 2.8 on Linux.
Are you using GIMP 2.9 ? From which source did you download the plug-in ?


Top
 Post subject: Re: Foreground Extract interactive (closed)
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 11:04 am  (#6) 
Offline
GimpChat Member

Joined: Jan 20, 2013
Posts: 6955
Location: roma, italy
David (R),
are you saying that you DO NOT NEED TO SET OUTPUT AS NEW LAYER(S) to get it running w/o errors?
I use Gimp 2.8.18 on Windows 64bits and G'MIC 1.7.8 downloaded as usual from gmic.eu

_________________
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.


Top
 Post subject: Re: Foreground Extract interactive (closed)
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 11:08 am  (#7) 
Offline
GimpChat Member
User avatar

Joined: Jan 03, 2011
Posts: 1618
dinasset wrote:
David (R),
are you saying that you DO NOT NEED TO SET OUTPUT AS NEW LAYER(S) to get it running w/o errors?
I use Gimp 2.8.18 on Windows 64bits and G'MIC 1.7.8 downloaded as usual from gmic.eu


Yes, it works with the default parameters out of the box for me.
I'm running GIMP 2.8.16, on Ubuntu Linux 16/04.


Top
 Post subject: Re: Foreground Extract interactive (closed)
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 11:16 am  (#8) 
Offline
GimpChat Member

Joined: Jan 20, 2013
Posts: 6955
Location: roma, italy
well, maybe we have to set an investigation, among the gimp-chat users.

Please Gimp-Chatters, could you try that G'MIC filter and tell us whether:
- you do not get errors when running with default (specify OS used)
- you get errors when running with default and not when setting output=new layer(s) (specify OS used)
thanks


so far, the two users which tried it (the other David and Rod) got my same errors (and solved the problem setting the output to new)

_________________
Vanitas vanitatum et omnia vanitas.


Top
 Post subject: Re: Foreground Extract interactive (open investigation)
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 12:44 pm  (#9) 
Offline
GimpChat Member
User avatar

Joined: Mar 28, 2016
Posts: 253
Location: Netherlands
No errors in both cases. It both worked correct for me.

windows 10 64, GIMP 2.8.18, G'MIC 1.7.8


Top
 Post subject: Re: Foreground Extract interactive (open investigation)
PostPosted: Thu Oct 27, 2016 1:55 pm  (#10) 
Offline
GimpChat Member

Joined: Nov 15, 2014
Posts: 417
I am running GIMP 2.8.16 in Ubuntu 16.04 (32 bit) and get the symptoms I described in entry 2 (above).

david.


Top
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


   Similar Topics   Replies 
No new posts interactive extract foreground error

9

No new posts My foreground GMIC extract is locking up every time I try it.

20

No new posts Attachment(s) Foreground extraction error message

10

No new posts Error choosing a New document Update (Fixed)

1

No new posts Attachment(s) Filter "FRAME" > Fuzzy error: fixed. CLOSED

4



* Login  



Powered by phpBB3 © phpBB Group